Nye indlæg

Kategorier

Vidensbanken om kønsidentitet igen i drift

16-11-2013

Vidensbanken www.thranesen.dk/ om kønsidentitet er igen i drift.

Ultimo februar 2013 var Vidensbanken udsat for et totalnedbrud. Trods store anstrengelser fra et dansk og et engelsk specialfirma var det ikke muligt at genskabe indholdet på harddisken i den server, som Vidensbanken lå på.

Derfor blev Vidensbanken genskabt fra bunden med en ny platform. Det har taget tid og været et stort arbejde, men nu er Vidensbankens igen fuldt funktionsdygtig.

Der foreligger imidlertid stadig et stort arbejde med at tilføje alle de informationer, som Vidensbanken indeholdt inden nedbruddet.

Da jeg har kopi af alt indholdet, er det dog kun et spørgsmål om tid, inden det hele er indskrevet igen. Men med cirka 5.000 større og mindre artikler, så klares det ikke fra den ene dag til den anden.

Vidensbankens ordbogssamling er på plads. Det samme er det store afsnit om lovforhold er næsten og arrangementsfortegnelsen.

Der mangler fortsat mange artikler, links og forretningsomtaler.

På nuværende tidspunkt prioriteres primært at holde Vidensbanken ajourført fremadrettet, så den indeholder det nyeste i alle kategorier.

Vidensbanken er derfor igen et godt, seriøst og ajourført sted at finde transrelaterede informationer.

Er der noget, du skal bruge, men ikke kan finde, så kontakt mig. Jeg kan sikkert hjælpe og også gerne fremskynde tilføjelse af bestemte ting.

Kærlig hilsen. Tina.

Den 12. november 2013.


Kategori: Nyheder fra TiD
Webadmin Bianca | CVR: 3199 1080  | Tlf.: 2169 9977 | webadmin@transpersoner.dk