Transvestitforeningen i Danmark TiD – et fristed for transpersoner

Transvestitforeningen i Danmark er en forening for transpersoner og deres pårørende. Udover at arrangere sammenkomster og møder varetager TiD også rådgivning og samt information til nuværende og potentielle medlemmer om livets små og store forhold ved tilværelsen som transvestit eller transkønnet. læs mere i menuen Foreningen
foredrag
 
    

Konkurrence om et par sko

Hvis du vil deltage i konkurrence om et par gratis sko, se da betingelserne her på siden ved at klikke på Romer Shoes logoet her

Efterlysning

Kontakt med transkønnede som har fået afslag på behandlingstilbud søges

Siden 1970´erne har der, så vidt jeg er orienteret, været stor forskel på, hvilke behandllingstilbud, der har været for transkønnede i Danmark og Sverige.

Det er derfor min hensigt at søge en seniorforsker stilling med henblik på at undersøge, hvordan det det er gået de to ensartede grupper af transkønnede, som har fået henholdsvis behandlingstilbud og afslag i Danmark og Sverige, i årene der er gået siden.

Det er et projekt, som vil tage lang tid: Søge stilling. Formulere projektet. Få tilladelse af forskningsrådet etc.

Derfor vil jeg gerne i kontakt med så mange danske transkønnede, som har fået afslag, som muligt. Idet jeg har behov for hjælp til at forstå deres situation og til at få formuleret spørgsmål og lignende.

Jeg er 73 år, arbejder stadig som overlæge, men fra oktober kun to dage om ugen, -da får jeg tid til denne vigtige sag.

Desuden er jeg klinisk sexolog. Har i en lang årrække haft sexologisk brevkasse i Helse og Alt for Damerne. Ligesom jeg er forfatter til 7 bøger om sexuelle emner.

Min mail adresse er sexolog@mail.tele.dk

Venlig Hilsen
Birgit Dagmar Johansen Skov

------------------ Nyt om arrangementer ------------------

København

Aarhus 

 Seneste velbesøgte arrangement i vanløse bød på TiD Amerikansk Barbecue aften i København og masser hygge.  Seneste Cafeaften i Aarhus bød på masser af hyggesnak. Vi ønsker alle en fantastisk sommerferie og vi ses i august til nye hyggelige arrangementer

TiD Arrangementsliste

date Lørdag d. 6. august 2016
time 18:00 - 23:00

date Fredag d. 26. august 2016
time 18:00 - 23:30

date Lørdag d. 27. august 2016
time 15:00 - 18:00

date Lørdag d. 27. august 2016
time 18:30 - 22:00

date Torsdag d. 15. september 2016 - Søndag d. 18. september 2016
time 18:00 - 10:30

Den korte reportage (læs reportage arkiv i afsnittet medlemmer)

Aalborg Pride imellem regnbyger

I dag søndag d. 10. juli siler regnen ned igen i regelmæssige byger, dog ikke så slemt som styrt-regnen i fredags. Derfor blev der sendt mange bønner til himmels i håbet om at vejrguderne vil se nådigt på Aalborg lørdag d. 9. juli. Dagen startede for mit vedkommende fra Vejle med let regn, derfor blev regnfrakken smidt i bilen som det sidste sammen med telt, stol, borde, banner, flag, balloner, brochure m.v.
Velankommet til en overskyet Aalborg midt på formiddagen, fik vi hurtigt sat vort nye pavillontelt op og sikret det med pløkke i jorden. Naboens Harald Nyborg telt tog hurtigt flugten i blæsten, andre telte gik samme vej. LGBTs ubemandede telt (de var alle med i paraden) gav godt og grundigt efter, ved fælles indsats og et par ruller gaffatape fik deres telt til at stå som Bambi på tynd is. Vi blev enige om at nu måtte den leve sit eget liv for vi havde ikke mere bandage!
Paraden ankom til Karolinelunde uden det stor opmærksomhed, men pladsen blev stille og roligt fyld op med deltager. Vi var ni fra TiD som både deltog i paraden og som hold teltet bemandet. De fleste af os fik talt med rigtig mange af de øvrige deltager i Priden. Vi fik også talt med nogle potentielle medlemmer som bor i det Nordjyske. Måske vi skulle overveje at søsætte cafeaftner i Aalborg på sigt, hvem ved.
Alt i alt blev Aalborg Pride en rigtig god dag mellem regnbygerne, der kom ikke én dråbe regn i Aalborg, solen brød ligefrem igennem og sendte varmende stråler ned over alle de glade deltager.
Aalborg Pride, TiD kommer igen!
kh Bianca

Andres Arrangementsliste (TiD står ikke inde for evt uoplyste ændringer)

date Fredag d. 29. juli 2016
time 18:00 - 22:00
url Link

date Søndag d. 31. juli 2016
time 14:00 - 16:00
url Link

date Fredag d. 12. august 2016
time 18:00 - 22:00
url Link

date Søndag d. 14. august 2016
time 14:00 - 16:05
url Link

date Lørdag d. 20. august 2016
time 12:00 - 17:00
url Link
.
Webadmin Jane & Bianca  | webadmin@transvestit.dk