Arrangementer / Mødesteder / Aarhus / Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus

Ved større arrangementer i Aarhus kan vi benytte lokaler hos Frivilligcenter Aarhus. Adressen er Sønder Allé 33 8000 Aarhus C.

TiD har et medlemskab hos Frivilligcenter Aarhus som giver adgang til at låne forskellige lokaler alt efter størrelse af arrangement. Der er lokaler til 8 op til 50 personer. Frivilligcenter Aarhus rummer også en café som vi kan booke til os selv. I caféen er der et selvbetjeningskøkken, hvor vi selv kan tilberede mad eller anrette indkøbt mad.

Adgangen til Frivilligcenter sker fra Sønder Allé 33. Mødelokaler ligger på 1. sal, der er både trappe men også en vare elevator. Café og det største lokale ligge i kælderen med fine ind og udgange inkl. elevator.

Trafik info:

Kommer du i bil til møde i Aarhus kan du finde p-pladser ved DSB og Steerfood Ny Banegårdsgade 42 - 48 Det er betalings P pladser!
I gården ved Frivilligcenter Aarhus er der få P-Pladser som kan bruges gratis ved at få en parkeringstilladelse straks efter ankomst. OBS, det er KUN pladser mærket med EJERFORENINGEN SØNDER ALLE 33. Parkering på andre pladser kan koste parkeringsafgift.

Kommer du med tog til Aarhus Hovedbanegård er der en frisk gåtur på 400 meter og Aarhus rutebilstation ligger lige over for Søner Allé 33

Se lokale billeder direkte på frivilligcenteraarhus.dk

 
Aarhus
Webadmin Bianca | CVR: 3199 1080  | Tlf.: 2169 9977 | webadmin@transpersoner.dk