Foreningen / TiD forening biografisk / Møder og fester

Møder og fester

Det vil føre alt for vidt at omtale alle de møder, fester og andre former for arrangementer, som er afholdt af foreningen gennem årene.

Det skal dog nævnes, at inden for det første år af foreningens eksistens blev der afholdt i alt atten møder i København og tre i Kolding.

Deltagerantallet ved foreningens arrangementer har gennem årene været meget svingende.

Mange af festerne var over et tema, hvor deltagerne så vidt muligt skulle være iført kjoler svarende til temaet. Heraf kan nævnes "Lumbye's København" med focus på året 1848 og "store rober á la Scarlett O'Hara". Sidstnævnte blev afholdt i SMil's lokaler i København. Gennem en kort periode var der et arrangementssamarbejde mellem TiD og SMil.

Her en række mærkedag og fester

8. september 1995   Ved foreningens første møde i Odense i TiD's regi var der otte fremmødte.

26. april 1996               Mulighed for at få lavet et portrætbillede, da Alice Mansfield havde rigget et fotoatelier op.

12. - 13. okt. 1996      Week-end arrangement hos Cille/Søren på Mors.

18. april 1997               Åbent hus arrangement, hvor journalist Dorte Hygum Sørensen fra Politiken var til stede, hvilket resulterede i en flot helsides artikel i avisen mandag den 21. april 1997.

9. maj 1997                  Debataften med deltagelse af Marquis de Sade.

24. oktober 1997       Informations-/debatmøde med deltagelse af Bo Møhl fra Sexologisk Klinik.

30. oktober 1997       Informations-/debatmøde med gynækolog Rolf Plesner om brugen af kønshormoner.

7. maj 1999                  Debatmøde om menneskerettigheder i anledning af 50-året for Verdenserklæringen for Menneskerettigheder. Direktør Morten Kjærum fra Det danske Center og Menneskerettigheder og fuldmægtig Mette Seneca Nielsen fra Ligestillingsrådet deltog i debatten.

29. maj 1999                5-års fødselsdagsfest på restauration Queen Victoria, Snaregade 4, 1205 København K. Musik og underholdning med "Mona Lisa". Pris 395.- kr. ekskl. drikkevarer. Der var 45 deltagere.

19. april 2002               Forårsfest i Lumbyes Festlokaler med temaet "TiD-revyen" med optræden af bl.a. skuespillerinden Ulla Jessen. De øvrige indslag var med TiD's medlemmer.

5. juni 2004                  10-års jubilæumsfest i KKA's elegante festlokaler med godt 40 deltagere. Faye var toastmaster, formanden Henriette Sørensen holdt velkomsttalen og festtalen blev leveret af Charlotte Isabella. Til festen var der levende musik og optræden af skuespillerinde Ulla Jessen. Bianco Sko havde sponseret nogle sko, der blev uddelt under festen.

22. august 2008          Stylist Charlotte Henriksen fra cphStyling fortalte i Beboerbrugsen om personlig styling, og det var muligt at "blive professionelt bedømt" på sin stil.

24. april 2009               Instruktion i at gå catwalk. Danser, model og koreograf Janice Thorsen fra eventbureauet Step a Side fortalte og demonstrerede kunsten at gå på en catwalk - delvist som en opstart til foreningens deltagelse i Kulturnatten 2009 og måske til en opvisning på Københavns Bymuseum i forbindelse med udstillingen "HOMO - BI - TRANS i København" sommeren 2009.

30. maj 2009                15-års fødselsdagsfest. Festen var planlagt til en stor jubilæumsfest med underholdning og dans, men grundet manglende tilmeldinger, blev festen to uger før afholdelsen ændret til en hyggelig bytur. Festen blev holdt på Café á Porta på Kongens Nytorv i København. Prisen var 400 kr. for festmiddag med vin ad libitum. Trods ændringerne var der 21 deltagere. Blandt disse var Michelle Fridan, foreningens første formand og Connie Krabbe, foreningens første æresmedlem. Artikel om fødselsdagsfesten.

11. juli 2009                  Mannequinopvisning på Københavns Bymuseum. Som led i udstillingen "Som jeg er" blev der arrangeret en mannequinopvisning, hvor mannequinerne alle var transkønnede. Der var opvisning kl. 1130, kl. 1300 og kl. 1430. Opvisningen var en succes.

11. juni 2010                Sommerfest ved Svendborg. Selve festen fandt sted lørdag den 12. juni 2010. Imidlertid var der mulighed for at være til stede i de lejede bygninger fra fredag den 11. helt frem til fredag den 18. juni 2010. Til selve festen deltog der 19. transepiger. De øvrige dage var der noget et mindre antal deltagere. Sammenkomsten omtales i foreningens nyhedsblad - TiD nyt nr. 20 fra juni-juli 2010.

31. maj 2014                TiD’s 2o års fødselsdag blev fejret med deltagelse af medlemmer, venner og støtter fra hele landet. Feste foregik på Hyltebjerggård i Vanløse.

I 2006 startede en ny tradition med afholdelse af "Nytårskur" i januar måned. Det flotte arrangementsnavn dækkede over en hyggelig sammenkomst med fællesspisning og masser af snak.

Det skal også nævnes, at der har været afholdt makeupdemonstrationer og makeupkurser, tøjbytteaftener, tøjauktion, parykdemonstration, Nærum Sko har vist store sko, foredrag om epilering ved Løvenovs Klinik og utroligt meget andet. 
party
Webadmin Bianca | CVR: 3199 1080  | Tlf.: 2169 9977 | webadmin@transpersoner.dk