Foreningen / Om foreningen - TiD, i dag

Om TiD - Transpersoner i Danmark

TiD - Transpersoner i Danmark,
Et fristed for ALLE transpersoner...
TiD er stedet hvor du, din familie, venner og nære, under hyggelige former, kan mødes med andre transpersoner, transvestitter eller transkønnede, få råd og vejledning samt ikke mindst udveksle erfaringer om livets store og små forhold ved livet som transperson.

 Vil du være medlem af TiD?

TiD er foreningen for ALLE transpersoner. Både de som har brug for et åndehul og et fristed, hvor de kan mærke livet, i absolut trygge rammer og for dem som føler sig både sikre og afklarede.

Vi er også livlinen for en masse anonyme transpersoner, som har vanskeligt ved at få hverdagen til at gå hånd i hånd med behovet for at klæde sig som det modsatte køn.  Måske er der  brug for, i det hele taget, at få formuleret sine behov, således at man lettere selv kan forstå dem.   

TiD er også stedet, hvor pårørende møder hjælp til forståelse af de udfordringer, som uvægerligt følger med, når man er i relation, til en transperson. I TiD er der altid en, der har tid til at tale med dig og høre på dig.

Som medlem får du adgang til en personlig udvikling ved at kunne mødes med medsøstre/-brødre så du kan spejle dig i andres erfaringer fra livet som transperson(er).

Dit medlemskab kan være helt anonymt, og ja, du kan regne med at der ér 100% og fuldstændig diskretion.

TiD udgiver nyhedsmails, og ja, som ordet indikerer, vil du, som medlem af TiD, modtage nyheder og informationer, pr. e-mail.

Ønsker du at modtage dem, helt diskret, med posten i anonymiseret kuvert, skal du selv betale portoen.

TiD afholder årligt omkring 30 medlemsmøder og sammenkomster, fordelt på Aarhus, København, Odense, og Vejle. Ofte har møderne temaer, som f.eks. foredrag eller kurser og andet som kan have interesse for dig, og dine nærmeste, ligesom vi også har arrangementer hvor vi kan få sludret en masse, mingle og knytte ven- og venindeskaber...

Nå ja; og så holder vi et par fester om året.

Gennem oplysning og information søger TiD at øge befolkningens viden om transpersoner, for, også på den måde, at udrydde de mange fordomme, der desværre stadig findes. Vores problemer, eller skal vi sige udfordringer, i forhold til omverdenen, skyldes altså også vores egne forestilling(er) og fordomme, og her kan TiD være dig en virkelig god og nyttig hjælp, med råd og vejledning.

Du vil møde alle slags mennesker i TiD. Herunder også veninder og venner, der kan lære dig ”kunsten” at ”passere” som mand eller kvinde, måske gå på café og shoppe, hvis du på et tidspunkt trænger til at komme ud i samfundet.

Et medlemskab af TiD koster ikke ret meget.
Kontingentet fremgår af www.transpersoner.dk og følger kalenderåret. Helt nye medlemmer skal blot betale for de resterende måneder af kalenderåret, i forhold til indmeldelsestidspunkt.

Du bliver medlem ved at:

Udfylde tilmeldingsformularen:  Formular

Ringe til: +45 2169 9977

eller

skrive til:– kontakt@transpersoner.dk,

eller

ved at komme til et af vore møder og melde dig ind der. 

Du kan også indbetale på TiD’s konto i Nordea:
     Reg.nr.:       2520

     Konto nr.:   8473 843 049
     !!!            Husk at skrive afsender / en form for
                    ID... 
så kan vi komme i kontakt med dig,

Støt op om TiD

 
TiDs CVR. Nr.:   31991080
Webadmin Bianca | CVR: 3199 1080  | Tlf.: 2169 9977 | webadmin@transpersoner.dk