Transvestitforeningen i Danmark TiD – et fristed for transpersoner

Transvestitforeningen i Danmark er en forening for transpersoner og deres pårørende. Udover at arrangere sammenkomster og møder varetager TiD også rådgivning og samt information til nuværende og potentielle medlemmer om livets små og store forhold ved tilværelsen som transvestit eller transkønnet.

Er du transperson (eller i tvivl om din identitet), er TiD stedet, hvor du og dine pårørende under hyggelige former kan mødes med andre transvestitter eller transkønnede, få råd og vejledning samt ikke mindst udveksle erfaringer om livets store og små forhold ved tilværelsen som transperson.

Udadtil formidler TiD oplysning og information om tilværelsen som transperson til befolkningen og samfundet som sådant; såsom til forskere, studerende og skoleklasser m.fl., samt ved foredrag for foreninger og lignende.

Login rss fb mail      
OBS det er kun TiD medlemmer ano 2015 som kan logge ind.
Er du TiD medlem og mangler login profil, skriv til webmaster@transvestit.dk

Kalender

Velkommen til TiDs hjemmeside

Her på hjemmesiden finder du generel oplysning og information, samt om hvorledes du kommer i kontakt med TiD.
Du kan løbende se, hvad vi laver i foreningen.
Transvestitforeningen i Danmark er en social forening for transpersoner, samt deres pårørende.

Statens Institut for Folkesundhed v/Syddans Universitet gennemfører undersøgelse om sundhed og sygelighed.
Supplerende spørgsmål til sundheds- og sygelighedsundersøgelsen blandt transpersoner
Formålet med undersøgelsen er at få en grundlæggende viden om transpersoners sundhedstilstand. I Danmark har vi næsten ingen viden om transpersoners sundhed og trivsel, og vi vil med denne undersøgelse få en meget vigtig viden på området, som kan være med til at sætte fokus på transpersoners fysiske og mentale helbred. Spørgeskemaet henvender sig til alle, som identificerer sig som transperson eller som på noget tidspunkt har identificeret sig som transperson. Det er naturligvis frivilligt at deltage.

 Dine svar behandles fortroligt. Alle, som arbejder med undersøgelsen, har tavshedspligt. Oplysningerne anvendes udelukkende til statistik, og resultaterne offentliggøres i en form, så enkeltpersoner ikke kan genkendes. Undersøgelsen er godkendt af Datatilsynet. Statens Institut for Folkesundhed er dataansvarlig.

 For at få pålidelige resultater er det vigtigt, at flest muligt besvarer spørgeskemaet. Vi vil derfor opfordre dig til at fortælle andre transpersoner om undersøgelsen. Du må også meget gerne dele linket til undersøgelsen videre til transpersoner i dit netværk.

 Spørgsmålene i denne undersøgelse er de samme som i den nationale Sundheds- og Sygelighedsundersøgelse, som blev gennemført senest i 2013. Dog har vi i denne undersøgelse tilføjet spørgsmål, der henvender sig specifikt til dig som transperson. Spørgsmålene er udviklet i samarbejde med repræsentanter fra LGBT Danmark – Landsforeningen for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner ligesom repræsentanter fra AIDS-Fondet har været inddraget i udarbejdelsen af de transrelaterede spørgsmål.

Besvar undersøgelsen ved at klikke på billedet
SUNI

 

 Kærlige hilsner

Webmiss

Jane & Bianca

  

Nyheder

Levevilkårsundersøgelse blandt 
LGBT personer i Danmark
 
Undersøgelsen er bestilt af Børne- Ligestillings- Integrations- og Socialministeriet og gennemføres af Als Research ApS.
als
 
Spørgeskemaet er anonymt, og besvarelsestiden er 10-15 minutter.
Vi gemmer ingen oplysninger, som kan identificere dig.

Hvis du gerne vil være med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 3.000 kr., kan du oplyse din email-adresse til sidst i spørgeskemaet.

Alle email-adresser behandles 100% anonymt, og kun vinderen af rejsegavekortet kontaktes diskret. Efter lodtrækningen bliver alle mailoplysninger slettet.
 Benyt dette link for at kome direkte til spørgeskemat
 
 
 
 
date Onsdag d. 29. april 2015 - Søndag d. 3. maj 2015
time Hele dagen

date Lørdag d. 23. maj 2015
time 18:00 - 23:30

date Lørdag d. 30. maj 2015
time 18:30 - 23:00

date Lørdag d. 6. juni 2015
time Hele dagen

date Fredag d. 12. juni 2015
time 18:00 - 22:30

date Fredag d. 19. juni 2015
time 18:30 - 23:00

date Lørdag d. 15. august 2015
time Hele dagen

date Lørdag d. 22. august 2015
time 18:00 - 23:30

date Lørdag d. 29. august 2015
time 18:30 - 23:00

date Torsdag d. 3. september 2015 - Søndag d. 6. september 2015
time 12:00 - 12:00
  
 
Webmaster Jane & Bianca  | webmaster@transvestit.dk