Nye indlæg

Kategorier

Filmprojekt fra journaliststuderende i Odense

08-10-2013

Henvendelse om et lille filmprojekt fra to journaliststuderende på SDU i Odense. Læs nedenfor og skriv direkte til Caroline hvis det har din interesse.

---------------------------------------------

Hej,
Mit navn er Caroline Edwards, og jeg er journaliststuderende på SDU i Odense. I løbet af de næste par uge skal jeg lave et TV indslag med en af mine medstuderende. Det er ikke som sådan en nyhedshistorie, men snarere en fortælling om en særlig dag/oplevelse/erkendelse, som har forandret ens liv. Derfor vil jeg høre, om der er nogle af jeres medlemmer, som har haft en særlig oplevelse, som de gerne vil fortælle om? Det kan f.eks. være, at de vil fortælle om, det tidspunkt det gik op for dem, at de var transvestitter - eller hvis de har været udsat for noget ubehageligt/rart, osv.
Skriv endelig, hvis i kender nogen, som har en oplevelse, de gerne vil fortælle om til vores TV indslag.

 
Optagelserne vil tage et par timer, men optagelsestidspunkt er vi fleksible med, men gerne kort efter efterårsferien - engang mellem 21 og 23 oktober. Vi kan enten filme hjemme hos vedkommende eller et andet sted, det afhænger lidt af, hvilken oplevelse de har ar fortælle om.

Jeg glæder mig til at høre fra jer,
Mvh. Caroline
Navn: Caroline Edwards
Telefon: 29826998

Kategori: Nyheder fra TiD
Webadmin Bianca | CVR: 3199 1080  | Tlf.: 2169 9977 | webadmin@transpersoner.dk